Ιστιοπλοϊα στις Σποράδες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΒΟΛΟ

1η ΗΜΕΡΑ : Το απόγευμα, αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου. Σε δυόμιση ώρες φθάνουμε στο νησί Παλαιό Τρίκερι, όπου θα διανυκτερεύσουμε. Φαγητό σε ταβέρνα του νησιού.
2η ΗΜΕΡΑ : Αναχώρηση το πρωί για τις Βόρειες παραλίες της Σκιάθου (Κάστρο και Λιθάρια). Μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό στο σκάφος. Αναχώρηση το απόγευμα για Νότια Σκόπελο. Στη Μηλιά για μπάνιο και στον Πάνορμο για διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ : Πρωινό στο σκάφος. Μπάνιο και ηλιοθεραπεία στο Λιμονάρι. Μεσημεριανό στον Αγνώντα. Το απόγευμα θα πάμε στο νησάκι Τσουγεριά για βουτιές. Το βράδυ διανυκτέρευση στην πόλη της Σκιάθου.
4η ΗΜΕΡΑ : Αναχώρηση για Βόλο με ενδιάμεση στάση για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό στην Άγια Κυριακή.


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΣΚΙΑΘΟ

1η ΗΜΕΡΑ : Στις 8:00μμ, αναχώρηση από το λιμάνι της Σκιάθου για το λιμάνι της Σκοπέλου, όπου θα διανυκτερέυσουμε.
2η ΗΜΕΡΑ : Το πρωί, αναχώρηση από την Σκόπελο με προορισμό το νησί της Κυρά-Παναγιάς. Μπάνιο και μεσημεριανό στον κόλπο του Αγίου Πέτρου. Το απόγευμα, αναχώρηση για την Στενή Βάλλα της Αλονήσου, όπου θα διανυκτερεύσουμε.
3η ΗΜΕΡΑ : Πρωινό στο σκάφος και αναχώρηση για τον Στάφυλο της Σκοπέλου. Το μεσημέρι θα βρισκόμαστε στον Αγνώντα και το βράδυ θα διανυκτερεύσουμε στον Πάνορμο.
4η ΗΜΕΡΑ : Αναχώρηση για το νησάκι Τσουγεριά. Μπάνιο και βουτιές. Το μεσημέρι επιστροφή στην Σκιάθο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις αναχωρήσεις των πλοίων από Βόλο για Σκιάθο σε σχέση με τα προγράμματά μας. Περιλαμβάνονται :  Σκάφος, skipper, καύσιμα Τι πρέπει να έχετε μαζί σας :  Πρώτα απ’ όλα καλή διάθεση και έπειτα για καλό και για κακό πάρτε μαζί σας ζεστά ρούχα και αδιάβροχο. Το σκάφος διαθέτει σεντόνια, κουβέρτες, ψυγείο και σκεύη κουζίνας.